Välkommen till vägen ur självhat!

"Love yourself first and everything els falls into line" - Lucille Ball

 

Efter att jag själv lidit utav självhat och tagit mig ur det på egen hand ville jag dela med mig utav det jag lärt mig och fortfarande lär mig på denna väg. De verktyg och lärdomar jag fann var så pass transformerande på djupet och funkade verkligen i längnden. Så jag fick en stark lust att dela med mig då dessa verktyg .

En relation med sig själv kommer man ha livet ut och jag fortsätter att fördjupa och förstärka min relation med mig själv. Jag har kommit en bra bit på vägen av att förändra min relation med mig själv, men det finns alltid fler steg att ta. Jag kommer för evigt fortsätter att medvetet utveckla och förstärka min relation med mig själv hela tiden, för en relation  med sig själv kommer man ju alltid ha så länge man lever.

 

Denna blogg har jag skapat som en samlingsbank av kunskaper, lärdomar och praktiska verktyg ifrån många olika terapier, forskning och egna erfarenheter. Det finns inget rätt eller fel på denna väg, ta till dig det som känns bäst för just dig. Alla går vi våra egna vägar, gå din väg och låt dig inspireras.

VÄLKOMMEN